Exacare farma

Krukken huren in Lokeren

Persoonlijk en professioneel advies

Medicatie reserveren

Kwalitatief materiaal voor thuiszorg

Moet u krukken huren en zoekt u naar een geschikte winkel in de buurt van Lokeren? Dan heeft u de juiste winkel gevonden. Exacare Farma in Eksaarde helpt u om de juiste krukken te huren. We bieden een uitgebreid aanbod aan oksel en-onderarmkrukken aan die u op de juiste manier ondersteunen.

 

 Bent u op zoek naar krukken huren?

Contacteer ons

Kom de juiste krukken huren bij ons

Misschien heeft u net een operatie gehad of heeft u een gebroken been en heeft u ondersteuning nodig. Dan helpen we u graag om de juiste krukken te huren. Met onze kennis kijken we naar de beste hulpmiddelen voor u. Denk hierbij niet alleen aan het huren van krukken, maar ook:

Heeft u pijn en nood aan specifieke medicatie? Daarvoor kunt u ook online medicijnen reserveren en op voorhand betalen. Zo hoeft u uw bestelling alleen op te halen bij onze apotheek en start u het genezingsproces sneller.

Huur uw krukken bij ons

Was u eerst van plan om krukken te huren bij ons, maar denkt u eerder dat u een rolstoel nodig heeft? We geven u het best mogelijke advies. We zorgen ervoor dat u zich zo comfortabel mogelijk voelt met de gehuurde krukken en geven daarbij nog graag tips voor het gebruik ervan. Kom snel langs en vind uw paar! Contacteer ons via 09 345 93 96 en info@exacarefarma.be.

Brochure verhuur thuiszorg producten