Exacare farma

Rolstoel huren in regio Lokeren

Persoonlijk en professioneel advies

Medicatie reserveren

Kwalitatief materiaal voor thuiszorg

Wilt u graag een rolstoel huren bij een specialist in Lokeren? Dan zit u goed bij Exacare Farma in Eksaarde. U vindt bij ons de gepaste rolstoel om te huren. Wenst u er toch een te kopen? Ook dan staan we klaar voor u. Voor al uw vragen en zorgen hierover kunt u bij ons terecht. We helpen u snel op weg.

 

 Bent u op zoek naar een rolstoel?

Contacteer ons

Kom uw rolstoel eenvoudig bij ons huren

Heeft u een ongeluk of een operatie gehad waarna u revalidatiemateriaal nodig heeft? Dan kan het zijn dat u tijdelijk een rolstoel nodig heeft. Het team van onze thuiszorgwinkel staat dan voor u klaar met alles wat u nodig heeft. Een rolstoel huren in onze winkel kan de eerste stap zijn richting revalidatie. We helpen u de juiste keuze te maken, want misschien moet u juist een elektrische rolstoel kopen. We zijn daarnaast ook beschikbaar om het juiste revalidatiemateriaal te huren. Heeft u eerder krukken nodig? Of bent u op zoek naar een rollator? Ook dan rekent u op ons.

Contacteer ons voor de juiste rolstoel

Onze apothekers weten alles van deze rolstoelen, zodat u deze zonder zorgen kunt huren. We kunnen u ook met heel wat andere diensten helpen, waaronder zaken die uw revalidatie verder helpen. Contacteer ons en huur uw rolstoel! Bereik onze apotheek via het nummer 09 345 93 96 of e-mail naar info@exacarefarma.be.

Brochure verhuur thuiszorg producten