Exacare farma

Rolstoel huren Lokeren

Persoonlijk en professioneel advies

Medicatie reserveren

Kwalitatief materiaal voor thuiszorg

Wilt u graag een rolstoel huren bij een specialist in de buurt van Lokeren? Dan zit u goed bij Exacare Farma in Eksaarde. U vindt bij ons de gepaste rolstoel om te huren. Wenst u er toch een te kopen? Ook dan staan we klaar voor u. Voor al uw vragen en zorgen hierover kunt u bij ons terecht en we helpen u snel op weg.

 

 Heeft u nog vragen?

Contacteer ons

Kom uw rolstoel huren in onze winkel in Eksaarde nabij Lokeren

Heeft u een ongeluk of een operatie gehad waarvoor u moet revalideren? Dan kan het zijn dat u tijdelijk een rolstoel nodig heeft. Onze thuiszorgwinkel staan dan voor u klaar met alles wat u nodig heeft. Een rolstoel huren in onze winkel in de buurt van Lokeren kan de eerste stap zijn. We helpen u de juiste keuze te maken, want misschien moet u juist een elektrische rolstoel kopen. We zijn daarnaast ook beschikbaar om het juiste revalidatiemateriaal te huren. Heeft u eerder krukken nodig? Ook dan rekent u op ons.

Contacteer ons voor de juiste rolstoel

Onze apothekers in regio Lokeren weten alles van deze rolstoelen, zodat u deze zonder zorgen kunt huren. We kunnen u ook met heel wat andere diensten helpen, waaronder zaken die uw revalidatie verder helpen. Contacteer ons en huur uw rolstoel! Bereik onze apotheek via het nummer 09 345 93 96 of e-mail naar info@exacarefarma.be.

 

Brochure verhuur thuiszorg producten