Exacare farma

Orthopedische hulpmiddelen in regio Lokeren

We bieden orthopedische hulpmiddelen aan in onze winkel in regio Lokeren. Wordt u een dagje ouder en wil u graag zo lang mogelijk zelfredzaam blijven? Bent u geopereerd, heeft u een ongeval of een sportblessure gehad? Dan heeft u vast en zeker nood aan het huren van revalidatiemateriaal bij Exacare Farma in Eksaarde, nabij Lokeren.

 

Heeft u nog vraag over ons orthopedische hulpmiddelen?

Contacteer ons

 

Bekijk alle orthopedische hulpmiddelen die we aanbieden

Onze OrthoShop biedt handige orthopedische hulpmiddelen voor iedereen aan, zoals het huren van krukken. Als u zelfstandig wil blijven en zowel binnen- als buitenshuis uw levenskwaliteit wil verbeteren, dan is dat dé oplossing. Door onze jarenlange ervaring en productkennis bieden wij u steeds een gepersonaliseerde oplossing. Dat geldt ook voor het huren van orthopedische hulpmiddelen en revalidatiemateriaal. OrthoShop is erkend door alle mutualiteiten en verzekeringsinstellingen in België voor al uw zorghulpmiddelen. OrthoShop staat in voor de volledige administratieve afhandeling met uw mutualiteit en/of verzekering om uw terugbetaling te faciliteren. Om deze terugbetaling te verkrijgen, werkt onze apotheek samen met een erkende bandagist. Zo betaalt u zich niet blauw voor broodnodige hulpmiddelen, zoals steunverbanden of loophulpmiddelen.

Vertrouw op de diensten van onze apotheek

In onze apotheek kunt u ook terecht voor het maken van zolen op maat en het huren van revalidatiemateriaal. Maar ook voor de aankoop van sportbandages, prothesen, loophulpen, driewielers, elektrische rolstoelen en meer zit u goed bij ons. Vraag zeker informatie aan een van onze teamleden voor het huren van revalidatiemateriaal! We zijn bereikbaar via het nummer 09 345 93 96, de chatfunctie of via het contactformulier.

 

Naar de orthoshop