Exacare farma

Orthoshop

Orthopedische hulpmiddelen in regio Lokeren

We bieden orthopedische hulpmiddelen aan in onze winkel in regio Lokeren. Wordt u een dagje ouder en wil u graag zo lang mogelijk zelfredzaam blijven? Bent u geopereerd, heeft u een ongeval of een sportblessure gehad? Dan heeft u vast en zeker nood aan het huren van revalidatiemateriaal bij Exacare Farma huren in Eksaarde, nabij Lokeren.

Bekijk alle orthopedische hulpmiddelen die we aanbieden nabij Lokeren

OrthoShop uit Eksaarde, regio Lokeren, biedt handige orthopedische hulpmiddelen voor iedereen aan, zoals het huren van krukken. Als u zelfstandig wil blijven en zowel binnen- als buitenshuis uw levenskwaliteit wil verbeteren, dan is dat dé oplossing. Door onze jarenlange ervaring, diensten en productkennis bieden wij u steeds een gepersonaliseerde oplossing. Dat geldt ook voor het huren van orthopedische hulpmiddelen en revalidatiemateriaal in de buurt van Lokeren. OrthoShop is erkend door alle mutualiteiten en verzekeringsinstellingen in België voor al uw zorghulpmiddelen. OrthoShop staat in voor de volledige administratieve afhandeling met uw mutualiteit en/of verzekering om uw terugbetaling te faciliteren. Om deze terugbetaling te verkrijgen werkt onze apotheek samen met een erkende bandagist.

Vertrouw op de diensten van onze apotheek

In onze apotheek kunt u ook terecht voor het maken van steunzolen en het huren van revalidatiemateriaal nabij Lokeren. Maar ook voor de aankoop van sportbandages, prothesen, loophulpen, driewielers, elektrische rolstoelen en meer zit u goed bij ons. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om medicijnen te reserveren. Vraag zeker informatie aan een van onze teamleden voor het huren van revalidatiemateriaal nabij Lokeren! We zijn bereikbaar via het nummer 09 345 93 96 of stuur een e-mail naar info@exacarefarma.be.

 

Naar de orthoshop