Exacare farma

Online reserveren

Aan deze website is een volledige webshop gelinkt.

Alles wat in de apotheek te verkrijgen is, kan u hier online bestellen en eventueel al betalen.  Als u de producten op voorhand betaalt, kan u ze ofwel tijdens de openingsuren afhalen in de apotheek, ofwel buiten de openingsuren, op een moment dat u het beste uitkomt, in 1 van de 4 afhaalkastjes.

Indien u kiest voor het laatste zal u een code via sms ontvangen om het kastje te openen.

Enkel geneesmiddelen op voorschrift kan u, volgens de huidige wetgeving, nog niet online betalen.  U kan deze enkel online reserveren en afhalen in de apotheek.  Bij online reservatie ontvangt u een bevestigingsmail en een tweede mail die aangeeft op welk tijdstip de produkten juist zullen klaarliggen voor u in de apotheek.  

Aan de website is ook een chatfunctie verbonden zodat u het personeel van de apotheek rechtstreeks een vraag kan stellen. Indien we offline zijn, kan u ons steeds bellen op 09/345 93 96.

Sinds 1 december kan u ook gebruik maken van de app Exacare Farma.  Deze kan u gratis downloaden in de app store of op google play.  De app bevat dezelfde functies als de website maar is handiger in gebruik op uw gsm of tablet.