Exacare farma

Online reserveren

Online medicijnen reserveren nabij Lokeren

Wilt u graag online uw medicijnen reserveren en ze ophalen in de buurt van Lokeren? Dan zit u goed bij Exacare Farma in Eksaarde. Alles wat u in de apotheek kunt verkrijgen, kunt u al online bestellen en op voorhand betalen. Door ons aanbod online beschikbaar te stellen maken we het veel praktischer voor u.

Bij ons kunt u online uw medicijnen reserveren in de buurt van Lokeren

Als u de online producten en medicijnen gaat reserveren en betalen, haalt u ze tijdens de openingsuren in de apotheek nabij Lokeren af. Het kan ook buiten de openingsuren, op een moment dat u het beste uitkomt, in een van de vier afhaalkastjes. Als u kiest voor het laatste zal u via sms een code ontvangen om het kastje te openen. Enkel geneesmiddelen op voorschrift kunt u nog niet online betalen volgens de huidige wetgeving, maar in het geval van orthopedische hulpmiddelen is dat wel een oplossing. Het is alleen mogelijk om deze medicijnen online te reserveren en af te halen in de apotheek in Eksaarde in regio Lokeren.  Bij een online reservatie ontvangt u een bevestigingsmail en een tweede mail die aangeeft op welk tijdstip de producten klaarliggen voor u in de thuiszorgwinkel

Neem contact op met ons

Aan de website is ook een chatfunctie verbonden, zodat u het personeel van de apotheek rechtstreeks een vraag kunt stellen over bijvoorbeeld het huren van krukken. Sinds 1 december kunt u ook gebruik maken van de app Exacare Farma. Zo is het nog gemakkelijker om online uw medicijnen te reserveren in regio Lokeren. Die is gratis te downloaden in de app store of via Google Play. De app bevat dezelfde functies als de website, maar is handiger in gebruik op uw gsm of tablet. Als we offline zijn, kunt u ons steeds bellen op 09 345 93 96. We zijn ook bereikbaar via het contactformulier en e-mailadres info@exacarefarma.be. Stel vandaag nog uw vragen!