Exacare farma

Elektrische rolstoel kopen in regio Lokeren

Persoonlijk en professioneel advies

Medicatie reserveren

Kwalitatief materiaal voor thuiszorg

Wilt u graag een elektrische rolstoel kopen in de buurt van Lokeren? Dan helpen wij u graag verder. Bij ons kunt u dergelijke elektrische rolstoel zowel kopen als huren. Naast een elektrische rolstoel die u het leven gemakkelijker maakt, bieden we nog veel meer zaken aan bij Exacare Farma in Eksaarde.

 

Bent u op zoek naar een elektrische rolstoel?

Contacteer ons

Kom langs bij ons om uw elektrische rolstoel kopen

Een kwalitatieve elektrische rolstoel kopen, dat kan in onze apotheek. Dit vervoersmiddel is namelijk essentieel om een kwalitatief leven te leiden bij een verminderde mobiliteit. Het kan natuurlijk zijn dat u het maar tijdelijk nodig heeft. In dat geval kan u de rolstoel huren. Met deze rolstoel zult u op een handige manier op uw bestemming geraken en maakt dat het dagdagelijks leven gemakkelijker. Naast dit vervoersmiddel bieden we ook veel andere zaken aan in onze thuiszorgwinkel. Denk hierbij aan mobiliteitssteunen, zoals krukken, maar ook zaken die het leven binnenshuis makkelijker maken, zoals een kousenaantrekker. Ook voor steunzolen kan u bij ons terecht.

Vertrouw op onze expertise en kom langs

Kom uw elektrische rolstoel kopen bij ons en ontdek meteen hun kwaliteit. Onze winkel is gecertificeerd voor rolstoelen, net als voor orthopedische zaken. Wij werken dan ook alleen met kwaliteitsvolle merken die elektrische rolstoelen maken die functioneel zijn en lang meegaan. Bereik ons via het contactformulier of bel naar 09 345 93 96.

Brochure verhuur thuiszorg producten