Exacare farma

Elektrische rolstoel kopen Lokeren

Persoonlijk en professioneel advies

Medicatie reserveren

Kwalitatief materiaal voor thuiszorg

Wilt u graag een elektrische rolstoel kopen in de buurt van Lokeren? Dan kiest u voor de juiste apotheker. Bij ons kunt u dergelijke elektrische rolstoel zowel kopen als huren. Naast een elektrische rolstoel die u het leven gemakkelijker maakt, bieden we nog veel meer zaken aan in de winkel in Eksaarde.

 

 Heeft u nog vragen?

Contacteer ons

Kom uw elektrische rolstoel kopen in de buurt van Lokeren

Een kwalitatieve elektrische rolstoel kopen, dat kan in onze apotheek in de buurt van Lokeren. Dit vervoersmiddel is namelijk essentieel om een kwalitatief leven te leiden. Het kan natuurlijk zijn dat u het maar tijdelijk nodig heeft. In dat geval verhuren wij de rolstoel ook. Met deze rolstoel zult u op een handige manier op uw bestemming geraken en maakt dat het dagdagelijks leven gemakkelijker. Naast dit essentieel vervoersmiddel bieden we ook veel andere zaken aan in onze thuiszorgwinkel. Heeft u toch minder steun nodig? Dan bieden we ook krukken aan.

Vertrouw op onze expertise en kom langs

Kom uw elektrische rolstoel kopen bij Exacare Farma in Eksaarde, in regio Lokeren, en ontdek meteen hun kwaliteit. Onze winkel is gecertificeerd voor dit soort orthopedische zaken, dus u bent zeker dat we u handige toestellen meegeven. Contacteer ons en vraag naar uw rolstoel! Bereik ons via het contactformulier of het nummer 09 345 93 96. Maak indien nodig ook gebruik van het e-mailadres info@exacarefarma.be.

 

Brochure verhuur thuiszorg producten