Exacare farma

Steunverband in Lokeren

Persoonlijk en professioneel advies

Medicatie reserveren

Kwalitatief materiaal voor thuiszorg

Een steunverband is onmisbaar in het assortiment van Exacare Farma in Eksaarde, Lokeren. Wij hebben verschillende soorten en formaten van het steunverband in ons aanbod liggen. Heeft u nood aan zo’n verband? Wij helpen u graag verder om het juiste formaat te kopen en het verband op de juiste manier aan te brengen.

 

 Bent u op zoek naar steunverbanden?

Contacteer ons

De do’s en don’ts van steunverband

Een steunverband doet exact wat de naam impliceert: het is een verband dat steun geeft. Deze steun zorgt ervoor dat het gekwetste deel kan rusten en zo sneller kan recupereren. Daarnaast zorgt een steunverband voor immobilisatie, vermindert het de kans op zwellingen en verzacht het de pijn. Het is dan ook een belangrijk deel van onze orthopedische hulpmiddelen. Heeft u nood aan extra steun, bijvoorbeeld tijdens het opbouwen van uw conditie na een letsel? Dan is een brace noodzakelijk voor een veilig herstel. Onze apotheek in Lokeren staat klaar om u naar uw vorige niveau te tillen.

Herstel sneller en met minder pijn

Door een steunverband te gebruiken, vergroot u de kans op een spoedig herstel door de kwetsuur te ontlasten. Heeft u nog extra informatie nodig? Onze medewerkers helpen u graag verder. Contacteer ons via ons contactformulier, de chatfunctie of door te bellen naar 09 345 93 96. Wij helpen u graag verder.

Brochure verhuur thuiszorg producten