Exacare farma

Apotheek in regio Lokeren

Persoonlijk en professioneel advies

Medicatie reserveren

Kwalitatief materiaal voor thuiszorg

Als apotheek staan wij ook thuis voor u klaar in de buurt van Lokeren. Fusie-apotheek Exacare Farma in Eksaarde bundelt en versterkt de kennis en diensten van de twee oorspronkelijke Gezoârse apotheken. Dankzij onze uitgebreide diensten kunnen wij u bovendien ook online van dienst zijn als apotheek. Lees verder en ontdek het gamma dat aanwezig is in de apotheek en hoe onze apotheker u kan verder helpen naar meer welzijn.

 

 Heeft u nog vragen over onze apotheek?

Contacteer ons

De deuren van onze apotheek staan open voor u

Als apotheker bieden we veel diensten aan om uw leven praktischer te maken. Als u even geen tijd heeft om uw medicijnen te komen kopen, kunt u die online reserveren bij onze apotheek. U haalt deze medicijnen dan later op in de winkel of in een ophaalpunt. We staan ook voor u klaar met orthopedische hulpmiddelen. In de thuiszorgwinkel vindt u verschillende hulpmiddelen die mantelzorg of eigen zorg eenvoudiger maken. Zo bieden we onder andere badborstels, aangepaste bestekken, bokaalopeners en pillensplijters aan. Naast online apotheek, staat onze apotheker dus ook nog klaar met verschillende andere diensten. Zo kan u bij ons ook hulpmiddelen huren, zoals een Hilotherm-koeltoestel.

Ontdek ons uitgebreid aanbod

Bent u benieuwd waarom onze apotheek u kwalitatieve diensten kan aanbieden, zelfs online? Lees dan zeker alles over ons. We beantwoorden al uw vragen over medicatie en hulpmiddelen, zodat u met een gerust hart onze producten gebruikt. Onze apotheker helpt u graag en biedt de juiste hulp bij het kiezen van uw zorghulpmiddelen, zoals borstprotheses. Vertrouw op onze diensten en neem snel contact op met ons! U bereikt ons eenvoudig door te bellen naar 09 345 93 96 of via de chatfunctie hieronder.

Brochure verhuur thuiszorg producten