Exacare farma

Brace Lokeren

Persoonlijk en professioneel advies

Medicatie reserveren

Kwalitatief materiaal voor thuiszorg

Zoekt u een brace in de buurt van Lokeren? Kom dan langs bij Exacare Farma uit Eksaarde. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan braces voor het hele lichaam. Dankzij onze expertise kunnen wij u het juiste model aanbieden, zodat u snel weer pijnloos door het leven kan.

 

 Bent u op zoek naar een brace voor extra steun?

Contacteer ons

Een brace gebruiken voor extra steun

Heeft u een blessure aan de knie, enkel, rug, nek of pols? Dan kan een brace de nodige extra steun bieden voor een vlot genezingsproces. Wist u bovendien dat een brace ook kan helpen om een foute houding te corrigeren? In ons aanbod van orthopedisch en revalidatiemateriaal vindt u verschillende hulpmiddelen voor blessures of chronische aandoeningen. Denk hierbij aan steunverbanden, loophulpen, prothesen en bandages. U kan ook bij ons terecht om verschillende apparaten te huren, zoals een Hilotherm, die ontstekingen aanpakt met koudetherapie. In samenwerking met een brace, zorgen deze materialen voor een goede revalidatie.

Gebruik extra steun voor een snel herstel

Wilt u een brace kopen om uw houding aan te passen of om een letsel steun te geven tijdens diens genezing? Dan bent u bij onze apotheek aan het juiste adres. U kan bij ons bovendien uw producten online reserveren! Heeft u nog twijfels over welke brace ideaal is voor u? Kom dan langs bij ons of contacteer ons via het contactformulier.

Brochure verhuur thuiszorg producten