Exacare farma

Thuiszorgwinkel in regio Lokeren

Persoonlijk en professioneel advies

Medicatie reserveren

Kwalitatief materiaal voor thuiszorg

Zoekt u een thuiszorgwinkel in de omgeving van Lokeren? Dan zit u voor hulp goed bij ons. Bij Exacare Farma in Eksaarde bieden we verschillende hulpmiddelen aan voor de zorg. Ons uitgebreide aanbod aan kwalitatief thuiszorgmateriaal helpt u in uw zoektocht naar een comfortabel leven. Door deze hulpmiddelen te kopen, wordt de zorg voor een geliefde wat makkelijker of krijgt u zelf weer wat zelfstandigheid terug.

 

Heeft u nog vraag oor onse thuiszorgwinkel?

Contacteer ons

In onze thuiszorgwinkel helpen we u met al uw noden

Soms wilt u voor uw zorg kleine hulpmiddelen kopen die uw leven makkelijker maken. Dat zijn zaken zoals, wandelstokken, oefenfietsen, maar ook kolftoestellen en daar stopt het niet mee. We helpen u bijvoorbeeld ook verder met materiaal voor incontinentie. Kom zeker langs in onze thuiszorgwinkel , dan geven we u een catalogus mee van al het thuiszorgmateriaal in ons assortiment. Hier horen ook de orthopedische hulpmiddelen bij, denk bijvoorbeeld aan een:

Wees overigens gerust, ons thuiszorgmateriaal is van de allerhoogste kwaliteit.

Kom in onze winkel langs en plaats uw bestelling

Onze apothekers staan u graag ten dienste voor uw zorgen. Iedereen met vragen over het kopen van de juiste hulpmiddelen voor uw zorg, kan bij ons terecht. Met onze uitgebreide catalogus vindt u zeker het thuiszorgmateriaal dat u nodig heeft. We geven u ook graag tips over gezondheidsmythes in onze thuiszorgwinkel, maar u vindt ze ook op onze website. Contacteer ons op het nummer 09 345 93 96 of het e-mailadres info@exacarefarma.be.

Brochure verhuur thuiszorg producten