Exacare farma

Thuiszorgwinkel in regio Lokeren

Persoonlijk en professioneel advies

Medicatie reserveren

Kwalitatief materiaal voor thuiszorg

Zoekt u een thuiszorgwinkel in de omgeving van Lokeren? Dan zit u voor hulp goed bij ons. Bij Exacare Farma in Eksaarde, nabij Lokeren bieden we verschillende hulpmiddelen aan voor de zorg. Ons uitgebreid aanbod aan kwalitatieve spullen helpt u in uw zoektocht naar een comfortabel leven thuis, maar ook buitenshuis.

 

 Heeft u nog vragen?

Contacteer ons

In onze thuiszorgwinkel in regio Lokeren helpen we u met al uw noden

Soms wilt u voor uw zorg kleine hulpmiddelen kopen in regio Lokeren en maken ze uw leven makkelijker. Dat zijn zaken zoals kolftoestellen huren, wandelstokken, oefenfiets en daar stopt het niet mee. We helpen u bijvoorbeeld ook verder met materiaal voor incontinentie. Kom zeker in onze thuiszorgwinkel in regio Lokeren langs, dan geven we u een catalogus mee van al de mogelijkheden. Hier horen ook de orthopedische hulpmiddelen bij, denk bijvoorbeeld aan een elektrische rolstoel. Heeft u online medicijnen bestelt? Dan kunt u die tegelijkertijd ophalen na het kopen van de hulpmiddelen voor uw zorg in onze winkel in Eksaarde, nabij Lokeren.

Kom in onze winkel langs en plaats je bestelling

Onze apothekers staan u graag ten dienste voor uw zorgen. Iedereen met vragen over de juiste hulpmiddelen kopen voor uw zorg, kunnen bij ons in regio Lokeren terecht. Met onze uitgebreide catalogus vindt u zeker het hulpmiddel dat u nodig heeft. We geven u ook graag tips over gezondheidsmythes in onze thuiszorgwinkel in regio Lokeren, maar u vindt ze ook op onze website. Contacteer ons op het nummer 09 345 93 96 en het e-mailadres info@exacarefarma.be.

 

Brochure verhuur thuiszorg producten