Exacare farma

Kolftoestel huren Lokeren

Persoonlijk en professioneel advies

Medicatie reserveren

Kwalitatief materiaal voor thuiszorg

Wilt u een kolftoestel huren en woont u in de buurt van Lokeren? Dan vindt u bij Exacare Farma in Eksaarde gegarandeerd het juiste kolftoestel! Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken en geven advies waar nodig. Op die manier voelt u zich steeds comfortabel en kan uw baby overal genieten van afgekolfde moedermelk, ook wanneer u zelf niet in de buurt bent.

 

 Bent u op zoek naar een kolftoestel?

Contacteer ons

Kom een kolftoestel huren bij ons

Moedermelk en borstvoeding heeft verschillende voordelen, maar vraagt ook veel tijd. En ook wanneer uw baby niet in de buurt is, blijft de melkproductie in volle gang. Daarom is het een goed idee om een kolftoestel te huren bij onze apotheek. Het geeft u de vrijheid om te gaan werken en uw leven te leiden zonder de borstvoeding stop te zetten. Omdat u het kolftoestel kunt huren, hoeft u er ook geen plaats voor vrij te maken als u stopt met borstvoeding. Het team van onze thuiszorgwinkel staat voor u klaar om u met al uw vragen verder te helpen. Met een kleintje in huis kan alles hectisch zijn en wilt u mogelijke ziektekiemen zo snel mogelijk uit huis krijgen. Reserveer uw medicatie online en haal het snel op bij ons in de winkel, zonder wachten.

Ontdek al de kwalitatieve kolftoestellen die we u aanbieden

Wij bieden verschillende opties wanneer u een kolftoestel wilt huren. We begeleiden u naar het juiste toestel. Ervaart u door uw zwangerschap incontinentie? Ook hier hebben wij de geschikte oplossingen voor. Bekijk de openingsuren van onze apotheek en kom zeker langs! Maak gebruik van het contactformulier of bel naar 09 345 93 96. We zijn ook bereikbaar via de chatfunctie voor snelle vragen!

Brochure verhuur thuiszorg producten