Exacare farma

Rollator Lokeren

Persoonlijk en professioneel advies

Medicatie reserveren

Kwalitatief materiaal voor thuiszorg

Bent u op zoek naar een rollator in de buurt van Lokeren? Bij Exacare Farma koopt of huurt u eenvoudig en snel een rollator. Wij zorgen ervoor dat u uw bewegingsvrijheid zo lang mogelijk behoudt. We verwelkomen u graag in onze vestiging in Eksaarde voor meer informatie.

 

 Bent u op zoek naar een rollator?

Contacteer ons

Een rollator kopen of huren bij een erkend Zorgpunt: de voordelen

Omdat wij een erkend Zorgpunt zijn, geniet u bij ons van verschillende voordelen. Zo bent u zeker van de kwaliteit van onze producten en krijgt u gedegen en duidelijk advies. Bovendien worden de kosten van uw thuiszorgmateriaal, zoals een rollator, (deels) terugbetaald door het RIZIV. Denk hierbij aan:

Op die manier geniet u van meer bewegingsvrijheid en comfort, zowel binnen als buitenshuis, zonder u blauw te betalen. Kortom, in onze apotheek kan u terecht voor veel meer dan alleen medicatie.

Ervaar weer bewegingsvrijheid

Wanneer u extra steun nodig heeft tijdens het wandelen, is een rollator wellicht uw redder in nood. Als specialist in de zorg helpen wij niet alleen op vlak van medicatie, maar ook om uw algemene welzijn te verbeteren. Kom langs in onze winkel in Eksaarde om een rollator te kopen of huren. Heeft u nog vragen op voorhand? Dan kan u ons contacteren via de chatfunctie of door te bellen naar 09 345 93 96.

Brochure verhuur thuiszorg producten