Exacare farma

Steunkousen Lokeren

Persoonlijk en professioneel advies

Medicatie reserveren

Kwalitatief materiaal voor thuiszorg

Bent u op zoek naar degelijke steunkousen in de buurt van Lokeren? Dan is Exacare Farma uit Eksaarde uw ideale eindbestemming. Bij ons vindt u niet alleen kwaliteitsvolle steunkousen, maar krijgt u ook meteen duidelijk advies en tips van onze medewerkers over het gebruik. Wij staan klaar om u verder te helpen!

 

 Bent u op zoek naar steunkousen?

Contacteer ons

De vele voordelen van steunkousen

Steunkousen stimuleren de bloedsomloop wanneer u lang rechtstaat of lang zit. Op die manier vermijdt u vermoeide benen, vochtophopingen en spataderen. Zo zijn ze bijvoorbeeld onmisbaar voor rolstoelgebruikers. Maar ook wanneer u last heeft van trombose, eczeem, reuma, diabetes of lymfoedeem zijn steunkousen zeker aan te raden. Ze verminderen zwellingen en pijn, en voorkomen diepgaandere problemen. Dankzij deze orthopedische hulmiddelen vermijdt u dus heel wat klachten. Wist u bovendien dat het mogelijk is dat de steunkousen (deels) terugbetaald worden door uw mutualiteit? We helpen u graag met de administratieve afhandeling hiervan.

Geniet van een correcte bloedsomloop

Heeft u een medische aandoening of bent u op zoek naar steunkousen voor een lange reis of sportuitdaging? In onze apotheek in Eksaarde vindt u alle mogelijkheden. Spreek onze medewerkers aan, zij helpen u graag de juiste kousen voor uw situatie te vinden. Heeft u nog vragen? Maak dan gebruik van onze chatfunctie, het contactformulier of bel naar 09 345 93 96.

Brochure verhuur thuiszorg producten