Exacare farma

Steunzolen Lokeren

Persoonlijk en professioneel advies

Medicatie reserveren

Kwalitatief materiaal voor thuiszorg

Bent u op zoek naar steunzolen in de buurt van Lokeren? Dan bent u bij Exacare Farma in Eksaarde zeker op het juiste adres. Wij helpen u graag om weer zonder pijn rond te wandelen. Onze medewerkers staan klaar om u verder te helpen met duidelijk advies omtrent de steunzolen en mogelijke terugbetalingen.

 

 Heeft u vragen over steunzolen?

Contacteer ons

Heeft u vragen over steunzolen?

Natuurlijk helpen steunzolen voor pijn in de voeten, maar als orthopedisch hulpmiddel pakken ze eigenlijk pijn in het hele bewegingsapparaat aan. Het kan namelijk zo zijn dat de last in uw knieën, heupen, bekken of lage rug veroorzaakt wordt door fout te wandelen. Door steunzolen te dragen, kunnen deze fouten gecompenseerd worden. Dankzij de hulp van onze apothekers schaft u de juiste steunzolen aan. Ook wanneer u deze zolen op maat moet laten maken, kan u bij ons terecht. Bovendien zijn wij erkend door alle mutualiteiten en verzekeringsinstellingen in België. Dit wil zeggen dat wij de terugbetaling faciliteren.

Wandel op de juiste manier

De steunzolen die u bij ons aanschaft, zijn van de allerhoogste kwaliteit. Heeft u toch nog wat meer steun nodig om pijn te voorkomen? U vindt bij ons ook steunverband om zwellingen te verminderen. Contacteer ons gerust om meer te ontdekken over ons assortiment of kom langs in de winkel in Eksaarde!

Brochure verhuur thuiszorg producten