Exacare farma

Bordrand kopen Lokeren

Persoonlijk en professioneel advies

Medicatie reserveren

Kwalitatief materiaal voor thuiszorg

Wilt u een bordrand kopen en zoekt u een winkel in de omgeving van Lokeren? Dan staat Exacare Farma in Eksaarde klaar voor u. U vindt bij ons bordranden, maar ook andere hulpmiddelen die uw eetmomenten gemakkelijker maken. Vertrouw op onze hulp en u heeft de beste middelen in huis.

 

 Heeft u nog vragen?

Contacteer ons

Een bordrand kopen doet u bij ons in Lokeren

Als u ouder wordt, kan het zijn dat u aan allerlei kwaaltjes lijdt. Daarom heeft u soms zorghulpmiddelen nodig om te voorkomen dat uw maaltijd uit uw bord valt. Dan is het kopen van een bordrand kopen dé ideale oplossing! Misschien heeft u bij uw bordrand ook aangepast bestek nodig? Daarvoor kunt u ook terecht bij ons. We zorgen ervoor dat u zonder zorgen weer op een aangename manier kunt eten, door handige middeltjes beschikbaar te stellen. U bent welkom in onze winkel in Eksaarde, nabij Lokeren om een bordrand te kopen.

Bestel uw bordrand bij ons

Wilt u een bordrand, bij ons nabij Lokeren, kopen na een operatie of een ongeval? Dan heeft u mogelijks ook nood aan revalidatiemateriaal. In dat geval hebben we de juiste hulpmiddelen voor u beschikbaar. Consulteer onze openingsuren en kom langs voor al uw materiaal! Contacteer ons via het contactformulier en via info@exacarefarma.be. U kunt ook bellen naar 09 345 93 96.

 

Brochure verhuur thuiszorg producten