Exacare farma

Bordrand kopen in de buurt van Lokeren

Persoonlijk en professioneel advies

Medicatie reserveren

Kwalitatief materiaal voor thuiszorg

Wilt u een bordrand kopen en zoekt u een winkel in de omgeving van Lokeren? Dan staat het team van Exacare Farma in Eksaarde klaar voor u. U vindt bij ons bordranden, maar ook andere hulpmiddelen die uw eetmomenten gemakkelijker maken. Vertrouw op onze hulp en haal de beste middelen in huis.

 

Bent u op zoek naar een bordrand?

Contacteer ons

Een bordrand kopen doet u bij ons

Wanneer u een verminderde mobiliteit heeft, kunnen zorghulpmiddelen uw zelfstandigheid weer vergroten. Heeft u bijvoorbeeld last met eten? Dan is het wellicht een goed idee om een bordrand te kopen zodat het eten niet van het bord wordt geduwd tijdens de maaltijd. Deze kan u aanvullen met aangepast bestek, zodat u weer kan genieten van een heerlijke maaltijd zonder afhankelijk te zijn van de hulp van iemand anders. Naast een bordrand kan u bij ons ook bijvoorbeeld gespecialiseerde drinkbekers kopen voor een toegankelijke maaltijd. In onze apotheek vindt u ook kousenoptrekkers, pillensplijters, tubeknijpers, bokaalopeners en andere materialen.

Geniet weer van eten

Wilt u een bordrand of andere materialen kopen? Dan heeft u mogelijks ook nood aan revalidatiemateriaal. In dat geval hebben we de juiste hulpmiddelen voor u beschikbaar, van een brace en medicatie tot loophulpmiddelen. Consulteer onze openingsuren en kom langs voor al uw materiaal! Contacteer ons via het contactformulier of bel rechtstreeks naar 09 345 93 96.

Brochure verhuur thuiszorg producten