Exacare farma

Aangepast bestek kopen in regio Lokeren

Persoonlijk en professioneel advies

Medicatie reserveren

Kwalitatief materiaal voor thuiszorg

Wilt u aangepast bestek kopen en zoekt u een winkel in de buurt van Lokeren? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Het team van Exacare Farma in Eksaarde staat voor u klaar. U moet uiteraard op een comfortabele manier kunnen eten. Wij helpen u graag verder met al uw wensen hiervoor.

 

Bent u op zoek naar aangepast bestek?

Contacteer ons

Aangepast bestek kopen doet u bij ons

Als u om een of andere reden moeite heeft met gewoon bestek, bent u altijd welkom in onze thuiszorgwinkel. Als u naast aangepast bestek ook andere hulpmiddelen wilt kopen, vindt u bij ons gegarandeerd waar u naar op zoek bent. Met aangepast bestek kunnen mensen met een motorische beperking weer zelfstandig eten. Denk hierbij aan artrose- of reuma-patiënten, mensen met Parkinson of een verminderde handcontrole. Kijk ook naar een bordrand, dat vormt een handige set. Heeft u ook medicatie nodig, maar kunt u deze niet meteen ophalen? Reserveer de medicatie online en u kunt ze ophalen in de winkel of een ander ophaalpunt.

Kom langs in de winkel en bestel uw set

Onze apotheek staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden over het kopen van aangepast bestek. Heeft u daarnaast ook nood aan andere zaken zoals materiaal voor incontinentie? Reken dan op onze assistentie. Bestel vandaag nog uw set en geniet van meer zelfstandigheid! We zijn bereikbaar via de chatfunctie, het contactformulier of via 09 345 93 96.

Brochure verhuur thuiszorg producten