Exacare farma

Aangepast bestek kopen Lokeren

Persoonlijk en professioneel advies

Medicatie reserveren

Kwalitatief materiaal voor thuiszorg

Wilt u aangepast bestek kopen en zoekt u een winkel in de buurt van Lokeren? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Het team van Exacare Farma in Eksaarde staat voor u klaar. U moet uiteraard op een comfortabele manier kunnen eten. Wij helpen u graag verder met al uw wensen hiervoor.

 

 Heeft u nog vragen?

Contacteer ons

Aangepast bestek kopen doet u bij onze apotheek nabij Lokeren

Als u om een of andere reden moeite heeft met gewoon bestek, bent u altijd welkom in onze thuiszorgwinkel in Eksaarde. Als u aangepast bestek wilt kopen in onze winkel in regio Lokeren, bieden we daarnaast ook andere hulpmiddelen aan die u kunnen helpen. Kijk bijvoorbeeld ook naar een bordrand, dat vormt een handige set. Heeft u ook medicatie nodig, maar kunt u deze niet meteen ophalen? Reserveer de medicatie online en u kunt ze ophalen in de winkel of een ander ophaalpunt.

Kom langs in de winkel en bestel uw set

Onze apotheek in regio Lokeren staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden over het kopen van aangepast bestek. Heeft u daarnaast ook nood aan andere zaken zoals materiaal voor incontinentie? Reken dan op onze assistentie. Bestel vandaag nog uw set! We zijn bereikbaar via het e-mailadres info@exacarefarma.be,  het contactformulier of via 09 345 93 96.

 

Brochure verhuur thuiszorg producten