Exacare farma

De openingsuren van onze apotheek nabij Lokeren

Persoonlijk en professioneel advies

Medicatie reserveren

Kwalitatief materiaal voor thuiszorg

Onze apotheek in Lokeren heeft zeer uitgebreide openingsuren, zodat u voor of na kantooruren nog steeds bij ons terecht kan. Ook buiten onze openingsuren kan u bij ons terecht, dankzij ons online reservatiemodel. Kortom, Exacare Farma in Eksaarde is dé apotheek waar u op weg gaat om zich terug goed te voelen.

 

 Heeft u nog vragen?

Contacteer ons

Bekijk voor onze apotheek de openingsuren

Heeft u geen tijd om langs te komen in de apotheek tijdens de openingsuren en wilt u toch zeker zijn dat we bepaalde medicatie in voorraad hebben? Dan hebben we de perfecte oplossing voor u. Reserveer uw medicatie online en we zetten het voor u klaar in onze vestiging te Eksaarde. Daarbij heeft u ook de mogelijkheid om de orthopedische zaken op voorhand te bekijken en later op maat te bestellen. Dat is nog lang niet alles, we bieden u nog veel meer aan. Consulteer de openingsuren van onze apotheek en ontdek ons gamma met eigen ogen. Hier vindt u onder andere incontinentiemateriaal, maar u kunt ook producten huren.

Kom langs in onze winkel tijdens de openingsuren

Onze verschillende apothekers helpen u graag als u langskomt. Of het nu over het huren van een rolstoel gaat of als u met bepaalde vragen over medicatie zit; u bent altijd welkom. Bekijk de openingsuren van onze apotheek. Neem gerust contact op bij extra vragen of stel ze aan onze medewerkers! Maak gebruik van het contactformulier of bel ons op 09 345 93 96.

Brochure verhuur thuiszorg producten