Exacare farma

Hilotherm huren

Persoonlijk en professioneel advies

Medicatie reserveren

Kwalitatief materiaal voor thuiszorg

Wilt u een Hilotherm huren voor een sneller herstel? Dan bent u bij Exacare Farma uit Eksaarde aan het juiste adres. Wij helpen u graag richting een leven met heel wat minder pijn. De koeltechniek van de Hilotherm zorgt ervoor dat u snel weer op de been bent! Ontdek snel meer over het huren van dit toestel.

 

 Bent u op zoek naar een hilotherm?

Contacteer ons

Waarom een Hilotherm huren een goed idee is

De Hilotherm koelt de pijnlijke plaats gecontroleerd en constant. Het is geschikt voor het gezicht, knieën, ellebogen, schouders of de borst. Het vermindert de zwelling, pijn en bloedingen. Hierdoor hoeft u ook minder medicatie te nemen. Het kan zowel op post-traumatische letsels gebruikt worden, als voor of na een operatie. Ook chronische ontstekingen kunnen behandeld worden door een Hilotherm te huren. Gebruikt u het toestel voor een plots letsel aan de knie, bijvoorbeeld na een breuk of operatie? Dan kan u meteen ook een rolstoel huren voor meer bewegingsvrijheid tijdens de revalidatie. Onze orthopedische hulpmiddelen helpen u snel naar herstel.

Bestrijd de pijn met koude

Koude is ideaal om gewrichtspijnen en -ontstekingen effectief aan te pakken, zowel bij acute als chronische aandoeningen. Wilt u graag een Hilotherm huren, maar heeft u nog enkele vragen? Kom dan zeker eens langs in onze apotheek voor meer informatie en advies. U kan ons ook contacteren via ons contactformulier of de chatfunctie.

Brochure verhuur thuiszorg producten