Exacare farma

Borstprothese kopen Lokeren

Persoonlijk en professioneel advies

Medicatie reserveren

Kwalitatief materiaal voor thuiszorg

Wilt u een borstprothese kopen in een gespecialiseerde winkel in de buurt van Lokeren? Vertrouw hiervoor dan op Exacare Farma in Eksaarde. Als u recent een operatie heeft gehad waardoor u uw borst deels of volledig kwijt bent, helpen wij u weer op weg naar een lichaam vol zelfvertrouwen.

 

 Heeft u nog vragen?

Contacteer ons

U kunt een borstprothese kopen in onze winkel in regio Lokeren

Door een mooie borstprothese te kopen in onze winkel in regio Lokeren, vindt u zo uw zelfvertrouwen terug. Als apothekers helpen we u om de juiste keuze te maken zodat u uw vrouwelijkheid terugvindt. Door het verliezen van een of beide borsten, kan het zijn dat u nood heeft aan revalidatie. Dan bieden wij u orthopedische hulpmiddelen aan om het proces te versnellen. Raadpleeg zeker onze openingsuren, dan bent u zeker dat we open zijn als u langskomt voor raad over uw borstprothese.

Vind uw borstprothese bij ons

Als u een borstprothese gaat kopen, is onze winkel in Eksaarde nabij Lokeren zeker de juiste referentie. Wilt u weten waarom we een betrouwbaar adres zijn? Lees dan alles over ons. We doen er ook alles aan dat u zich op uw gemak voelt. De thuiszorgwinkel helpt u met respect en gevoeligheid. Heeft u na de operatie een rolstoel nodig? Ook dan kunt u bij ons terecht. Vraag snel naar uw borstprothese! We zijn bereikbaar via info@exacarefarma.be en 09 345 93 96.

 

Brochure verhuur thuiszorg producten