Exacare farma

Borstprothese kopen in regio Lokeren

Persoonlijk en professioneel advies

Medicatie reserveren

Kwalitatief materiaal voor thuiszorg

Wilt u een borstprothese kopen in een gespecialiseerde winkel in de buurt van Lokeren? Vertrouw hiervoor dan op Exacare Farma in Eksaarde. Als u recent een operatie heeft gehad waardoor u uw borst deels of volledig kwijt bent, helpen wij u weer op weg naar een lichaam vol zelfvertrouwen.

 

Bent u op zoek naar een borstprothese?

Contacteer ons

Wij helpen u een borstprothese kopen

Wanneer u één of beide borsten heeft verloren, bent u misschien op zoek naar een voorlopige borstprothese in afwachting van een reconstructie. Door een borstprothese te kopen bij ons, kiest u voor veiligheid en comfort. Als apothekers staan wij klaar om u te begeleiden. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden wanneer u een borstprothese wil kopen. Zo kan u voor een gedeeltelijke of volledige borstprothese gaan. Ook voor de revalidatie bieden wij thuiszorgmateriaal aan voor een geslaagd genezingsproces.

Vind uw borstprothese bij ons

Wanneer u beslist een borstprothese te kopen, rekent u bij ons op een rustige begeleiding en duidelijk advies. Lees alvast wat meer over ons. We doen er alles aan zodat u zich op uw gemak voelt. We zijn bereikbaar via info@exacarefarma.be en 09 345 93 96. Of maak gebruik van onze chatfunctie. Raadpleeg zeker de openingsuren van onze apotheek en kom langs voor meer informatie.

Brochure verhuur thuiszorg producten