Exacare farma

Krukken huren Lokeren

Persoonlijk en professioneel advies

Medicatie reserveren

Kwalitatief materiaal voor thuiszorg

Moet u krukken huren en zoekt u naar een geschikte winkel in de buurt van Lokeren? Dan heeft u de juiste winkel gevonden. Exacare Farma in Eksaarde helpt u om de juiste krukken te huren. We bieden een uitgebreid aanbod aan oksel en-onderarmkrukken aan die u op de juiste manier ondersteunen.

 

 Heeft u nog vragen?

Contacteer ons

Kom de juiste krukken huren bij ons in regio Lokeren

Misschien heeft u net een operatie gehad en heeft u ondersteuning nodig. Dan helpen we u bij het huren van de juiste krukken in onze winkel in regio Lokeren. Met onze kennis kijken we naar de beste orthopedische hulpmiddelen voor u. Wie weet heeft u eerder nood aan het huren van een rolstoel en daar hebben we ook opties voor. Heeft u pijn en nood aan specifieke medicatie? Daarvoor kunt u ook online medicijnen reserveren en op voorhand betalen. Zo hoeft u uw bestelling alleen op te halen bij onze apothekers of op een afhaalpunt.

Huur uw krukken bij ons

Was u eerst van plan om krukken te huren bij ons in Eksaarde nabij Lokeren, maar denkt u eerder dat u een elektrische rolstoel nodig heeft? Kies dan voor onze service en we geven u het best mogelijke advies. We zorgen ervoor dat u zich zo comfortabel mogelijk voelt met de gehuurde krukken en geven daarbij nog graag tips voor het gebruik. Kom snel langs en vind uw paar! Contacteer ons via 09 345 93 96 en info@exacarefarma.be.

 

Brochure verhuur thuiszorg producten