Exacare farma

Kolftoestel huren Lokeren

Persoonlijk en professioneel advies

Medicatie reserveren

Kwalitatief materiaal voor thuiszorg

Heeft u net een baby en wilt u daarvoor een kolftoestel huren in de buurt van Lokeren? U vindt bij Exacare Farma in Eksaarde allerlei kwalitatieve opties in kolftoestellen. We helpen u de juiste keuze te maken hierin, zodat u en uw baby zo comfortabel mogelijk zijn. Lees eer hieronder meer over.

 

 Heeft u nog vragen?

Contacteer ons

Kom een kolftoestel huren bij onze apotheek in de buurt van Lokeren

Misschien wilt u borstvoeding geven, maar heeft u hier niet altijd de tijd voor. Dan is een kolftoestel huren ideaal bij onze apothekers nabij Lokeren. Het geeft u de vrijheid om te gaan werken en toch borstvoeding wilt blijven geven. Omdat u het apparaat kunt huren, hoeft u er ook geen plaats voor vrij te maken als u stopt met borstvoeding.  Heeft u daarnaast ook medicatie nodig en kunt u dat niet meteen ophalen? Reserveer de medicatie dan online en u haalt het op uw gewenst tijdstip op in de winkel. Onze thuiszorgwinkel staat voor u klaar om u met al uw vragen verder te helpen.

Ontdek al de kwalitatieve kolftoestellen die we u aanbieden

Wij bieden de juiste kennis wanneer u bij ons in Eksaarde, nabij Lokeren, een kolftoestel aan om te huren. Ervaart u door uw zwangerschap incontinentie? Dan kunt u bij ons materiaal kopen hiervoor. Bekijk onze openingsuren en kom zeker langs! Maak gebruik van het contactformulier of bel naar 09 345 93 96. We zijn ook bereikbaar via info@exacarefarma.be.

 

Brochure verhuur thuiszorg producten