Exacare farma

Karen Roets

Karen Roets

Karen Roets

Apotheker-titularis

+3293459396 karen@exacarefarma.be

Karen Roets is samen met Jolien eigenaar van de apotheek.

Zij is binnen het team het aanspreekpunt voor huid- en haaranalyse.

Karen Roets werd geboren in Gent op 7 augustus 1975. Ze liep lagere school en middelbare school in Denderleeuw waarna ze startte met de studie Farmaceutische Wetenschappen aan de KULeuven. In het laatste jaar van haar studies liep ze stage in een openbare apotheek en wist meteen dat dit 'haar ding' was.

Ze twijfelde dan ook geen moment toen ze de kans kreeg in Aalst als provisor aan de slag te gaan na haar studies.  In deze periode trouwde ze ook met Patrick en kregen ze samen 2 kinderen, Britt en Arne.

Na 6 jaar als provisor te werken, begon het echt te kriebelen om een eigen apotheek over te nemen. Na een hele zoektocht kreeg Karen de kans om de apotheek over te nemen van Stany en Denise Everaert-Mussche in Eksaarde. Zo startte ze op 1 januari 2008 in Eksaarde dat voor haar haar thuis is geworden en waar ze zich helemaal ingeburgerd voelt.

In haar vrije tijd zet ze zich in voor allerlei verenigingen, zoals Gezinsbond, ouderraad, Ferm, … Daarnaast houdt ze ervan om er samen met haar gezin met de camper op uit te trekken of een gezelschapsspel te spelen.