Exacare farma

Jolien Janssens

Jolien Janssens

Jolien Janssens

Apotheker-titularis

+3293459396 jolien@exacarefarma.be

Jolien Janssens is samen met Karen eigenaar van de apotheek.

Zij is binnen het team het aanspreekpunt voor vragen in verband met borstvoeding en kunstvoeding.

Jolien Janssens werd geboren in Leuven op 19 april 1987.  Ze kwam in Eksaarde wonen toen ze 1 jaar oud was. Ze groeide op in Eksaarde, ging er naar de kleuterschool, de lagere school en de middelbare school en op zaterdagnamiddag was ze steeds te vinden bij de Roodkapjes. Nu woont ze, samen met haar man Filip en hun twee kleine kapoenen, Elle en Boaz in Sinaai.

Ze volgde haar opleiding Farmaceutische wetenschappen aan de universiteit Gent van 2005 tot 2010.  Ze startte aansluitend met een doctoraatsonderzoek in de vakgroep Medicinale Chemie, waarbij ze echter het menselijke contact uit de apotheek erg miste. Daarom besloot ze om het doctoraat vroegtijdig in te ruilen voor een fulltime job als adjunct-apotheker in 2 apotheken in het Waasland. Daar heeft ze 5 jaar heel graag gewerkt en veel bijgeleerd, zodat ze in juli 2016 helemaal klaar was om een apotheek over te nemen en met hart en ziel haar eigen apotheek te openen.

In haar vrije tijd geniet ze het liefst met haar gezinnetje, speelt graag een goed gezelschapsspel of maakt ze mooie spulletjes met de naaimachine.