Exacare farma
Zoeken

Ellen Braem

Ellen Braem

Ellen Braem

Apotheker-assistent

Ellen Braem is werkzaam als farmaceutisch assistent in onze apotheek.  Ze is tevens zelfstandig podoloog in bijberoep.

Ellen is binnen het team het aanspreekpunt voor vragen in verband met screening diabetesvoet en allerhande podologische problemen.

Ze is geboren op 5 augustus 1990 en liep haar middelbare school in Eksaarde en Lokeren.

Ze studeerde als Bachelor in de Podologie af aan de Artevelde Hogeschool Gent (2013). Aangezien het niet zo gemakkelijk is om in deze branche werk te vinden, volgde ze een bijkomende 2-jaarlijkse opleiding als farmaceutisch technisch assistent (Syntra Midden-Vlaanderen) en ging aan de slag in een farmaceutisch bedrijf. Tijdens deze studies liep ze haar stage bij apotheek Roets (2015). De samenwerking beviel haar zo goed dat ze sinds 1 november 2015 deeltijds bleef werken in de apotheek.

Sedert 2017 biedt Ellen als zelfstandige podoloog in bijberoep hulpverlening aan huis in Eksaarde en sinds 2018 werkt zij ook in de groepspraktijk ’t Cauter te Sint-Amands. Ellen is een erkende podologe (RIZIV 5-70463-91-701) en is lid van de Federatie van Belgische Podologen (www.fbp.be), de Belgische vereniging der Podologen (www.podologie.be) en de Diabetes Liga (www.diabetes.be). U kan bij haar terecht voor zowel diabetische als andere medische  voetverzorging.

Ellen woont in de Langestraat in Eksaarde, heeft 3 zussen en is zeer sportief. Een stevige wandeling met haar vriend, een goed boek en een leuk gezelschapsspel bekoren haar het meest in haar vrije tijd.