Exacare farma

Réné Furterer haarverzorgingsprodukten

Onze Réné Furterer haarverzorgingsprodukten zijn samengesteld uit 100 % natuurlijke etherische oliën en plantenextracten, die zorgvuldig werden geselecteerd op hun specifieke verzorgende en aromatische eigenschappen. 

Ze worden gemaakt volgens strenge farmaceutische normen van de Laboratoires Pierre Fabre.  Deze zeldzame en kostbare etherische oliën zijn een concentraat van de werkzaamste stoffen van de plant.  Ze worden heel snel door de hoofdhuid opgenomen om er in de diepte direct op de haarwortel en de omringende weefsels in te werken.  Deze etherische oliën worden gecombineerd met plantenextracten die het haar mooier en gezonder maken. 

Réné Furterer stelt een verzorgingsritueel in 3 essentiële stappen voor : allereerst wordt de hoofdhuid gestimuleerd met Complexe 5.  Dit is een regenererend plantenconcentraat barstensvol stimulerende etherische oliën die de microcirculatie stimuleren en de hoofdhuid voorbereiden op de verzorging.  Vervolgens gebruikt u een perfect aangepaste shampoo met werkzame stoffen die aan de specifieke behoeften van uw hoofdhuid voldoet. De derde, afrondende stap is een gepersonaliseerde diepteverzorging, betaande uit een masker, crème, olie of serum.

Bovendien helpt een haaranalyse u om de juiste producten te kiezen.  Maak hiervoor tijdig een afspraak.